Wie ben ik?

Mijn naam is Marije Veenstra en ik ben een gedreven en enthousiaste GZ-psycholoog.  

In 2008 heb ik de opleiding psychologie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen afgerond. Om me verder te verdiepen heb ik de tweejarige postdoctorale opleiding tot GZ psycholoog gevolgd. Sindsdien heb ik ruime ervaring opgedaan in de ouderenzorg en in de GGZ.

Ik wil de drempel verlagen om hulp te vragen. Sombere gevoelens, angst of nare ervaringen zijn heftige gebeurtenissen die juist heel goed behandeld kunnen worden.

Ik heb een nuchtere insteek en werk graag met een gezonde dosis humor, hoe ingewikkeld de situatie ook is. Of je je nou somber voelt, angstig bent of slecht slaapt; ieder mens is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Graag zoek ik met jou naar mogelijkheden om weer verder te kunnen.